Stichting de Waarden

Stichting de Waarden

Onze school maakt deel uit van Stichting De Waarden. Deze stichting bestuurt de 21 katholieke en protestants christelijke basisscholen in Zevenbergen, Klundert, Fijnaart, Langeweg, Zevenbergschen Hoek, Hooge Zwaluwe, Dinteloord, Willemstad, Zwingelspaan, Lage Zwaluwe, Achthuizen en Moerdijk.

Het bestuur van de stichting is als volgt georganiseerd:

– Stichting de Waarden heeft een Raad van Toezicht. Deze bestaat uit vijf leden. De Raad van Toezicht houdt toezicht op het College van Bestuur.
– Het College van Bestuur bestaat uit een voorzitter en een lid van het bestuur .Feitelijk besturen zij de stichting. Ze vormen tevens het bevoegd gezag.

Hoewel het bestuur formeel verantwoordelijk is voor de kwaliteit van het onderwijs op onze school heeft de ouder in de praktijk te maken met directie en leerkrachten. Deze zijn voor u het eerste aanspreekpunt.

Adres: Stichting de Waarden
           Kristallaan 1
           4761 ZC Zevenbergen
           0168-404502
Laatste nieuws

Buitenspeeldag

Wat hebben wij heerlijk gespeeld op de buitenspeeldag. Alle leerlingen hebben het ontzettend naar hun zin gehad met de verschillende soorten spelletj ...
[lees verder]

Ouderavond

Om dinsdagavond 13 juni was er een ouderavond. Deze avond was erg druk bezocht door ouders van onze leerlingen.Alle aanwezig ouders hebben mee kunnen ...
[lees verder]

Nieuwsbrief mei 2017

Link naar de laatste nieuwsbrief Nieuwsbrief van mei 2017: Nieuwsbrief mei 2017   ...
[lees verder]

Welkom op de nieuwe site van RKBS Maria!