Aanmelding nieuwe leerlingen

Het aanmelden van nieuwe leerlingen wordt gedaan door de directeur. Voordat de leerling aangemeld wordt, vindt er een gesprek met de ouders / verzorgers plaats. Hierbij is ook de leerkracht van groep 0-1-2 aanwezig. Voordat het gesprek plaats vindt, is het verstandig om de onderstaande formulieren alvast in te vullen en naar het gesprek mee te nemen.

SOS formulier 2017-2018
Ouderverklaring Nederland, nieuwe leerlingen
Inschrijving nieuwe leerling

De ouders onderschrijven met het ondertekenen van de bovenstaande inschrijfformulieren, dat zij op de hoogte zijn van onze uitgangspunten en geven hiermee hun akkoord. Bovendien onderschrijven de ouders het gedragsprotocol van rkbs Maria.

De administratief medewerker voert de aangemelde leerlingen in het administratiesysteem in. De leerkracht van groep 0-1-2 krijgt een overzicht met de namen van nieuwe leerlingen. Zij / hij maakt zelf de afspraken over de “kijkmomenten”. Het is de afspraak binnen stichting “De Waarden “ dat dit maximaal 5 momenten mag zijn.

Laatste nieuws

Buitenspeeldag

Wat hebben wij heerlijk gespeeld op de buitenspeeldag. Alle leerlingen hebben het ontzettend naar hun zin gehad met de verschillende soorten spelletj ...
[lees verder]

Ouderavond

Om dinsdagavond 13 juni was er een ouderavond. Deze avond was erg druk bezocht door ouders van onze leerlingen.Alle aanwezig ouders hebben mee kunnen ...
[lees verder]

Nieuwsbrief mei 2017

Link naar de laatste nieuwsbrief Nieuwsbrief van mei 2017: Nieuwsbrief mei 2017   ...
[lees verder]

Welkom op de nieuwe site van RKBS Maria!