BSO – Peuteropvang

BSO:

De school gaat uit, tijd voor plezier en avontuur! Eerst even je verhaal vertellen onder het genot van limonade en fruit of een koekje. En daarna? Doen wat je wilt en met wie je dat wilt; binnen spelen, buiten avonturieren of meedoen met een van de vele dagelijkse activiteiten, zoals knutselen, buiten potje voetballen of je huiswerk maken met hulp van de leiding.

De buitenschoolse opvang is geen verlengstuk van school, maar vrije tijd waarin kinderen van 4 tot 13 jaar zelf kunnen en mogen kiezen wat ze doen. De kinderen mogen ook weleens een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de Lange Dwergen.
In de vakanties kunnen de kinderen kiezen uit een afwisselend programma dat varieert van een Jungledag tot een bezoek aan de speeltuin, van Olympische spelen tot een workshop ”Circus”. In de zomervakantie doen we nog meer extra’s. We organiseren de meest uiteenlopende activiteiten in de openlucht, hutten bouwen, speurtocht of een spetterend waterfeest.

Opvang tijdens schoolweken en vakanties is een optie maar ook alleen vakanties en/of studiedagen zijn mogelijk!

Loop eens binnen voor meer informatie of neem contact met ons op via ons
telefoonnummer 06-83 70 52 31 of mail ons naar info@delangedwergen.com.
Of neem een kijkje op onze website www.dezevendwergen.com.

 

 

 

Peuteropvang:

De Lange Dwergen biedt hoogwaardige peuteropvang (voorheen peuterspeelzaal) voor kindjes van 2 tot en met 4 jaar. Wij bereiden uw kindje spelenderwijs voor op de basisschool.

Vanaf schooljaar 2018/2019 zitten we samen met de kleuters in één lokaal in de Mariaschool. Twee dagdelen draaien we mee in het ochtend programma van de kleuters. Dit zijn maandagochtend en donderdagochtend.
Samen met de leerkracht stemmen we dagelijks af welke activiteiten we samen doen en welke niet. Peuters krijgen bij ons de kans om zich optimaal te ontwikkelen en de stap naar groep 1-2 wordt hierdoor nog kleiner.

Uw kind leert samen spelen én samen delen. Naast sociale vaardigheden besteden wij veel aandacht aan taal- en rekenvaardigheid. Uw kind maakt kennis met woorden, cijfers, kleuren en vormen via diverse activiteiten, zoals zingen, dansen, knutselen en voorlezen.
Loop eens binnen voor meer informatie of neem contact met ons op via ons telefoonnummer 06-83 70 52 31 of mail naar info@delangedwergen.com.
Of neem een kijkje op onze website www.dezevendwergen.com.

 

Laatste nieuws

Welkom

Welkom op de site van RKBS Maria!