BSO

De school gaat uit, tijd voor plezier en avontuur! Eerst even je verhaal vertellen onder het genot van limonade en fruit of een koekje. En daarna? Doen wat je wilt en met wie je dat wilt; binnen spelen, buiten avonturieren of meedoen met een van de vele dagelijkse activiteiten, zoals knutselen, buiten potje voetballen of je huiswerk maken met hulp van de leiding.

De buitenschoolse opvang is geen verlengstuk van school, maar vrije tijd waarin kinderen van 4 tot 13 jaar zelf kunnen en mogen kiezen wat ze doen. De kinderen mogen ook weleens een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de Lange Dwergen.
In de vakanties kunnen de kinderen kiezen uit een afwisselend programma dat varieert van een Jungledag tot een bezoek aan de speeltuin, van Olympische spelen tot een workshop ”Circus”. In de zomervakantie doen we nog meer extra’s. We organiseren de meest uiteenlopende activiteiten in de openlucht, hutten bouwen, speurtocht of een spetterend waterfeest.

Opvang tijdens schoolweken en vakanties is een optie maar ook alleen vakanties en/of studiedagen zijn mogelijk!

Loop eens binnen voor meer informatie of neem contact met ons op via ons
telefoonnummer 06-14 58 13 92 of mail ons naar info@delangedwergen.com.
Of neem een kijkje op onze website www.dezevendwergen.com.

Laatste nieuws

Buitenspeeldag

Wat hebben wij heerlijk gespeeld op de buitenspeeldag. Alle leerlingen hebben het ontzettend naar hun zin gehad met de verschillende soorten spelletj ...
[lees verder]

Ouderavond

Om dinsdagavond 13 juni was er een ouderavond. Deze avond was erg druk bezocht door ouders van onze leerlingen.Alle aanwezig ouders hebben mee kunnen ...
[lees verder]

Nieuwsbrief mei 2017

Link naar de laatste nieuwsbrief Nieuwsbrief van mei 2017: Nieuwsbrief mei 2017   ...
[lees verder]

Welkom op de nieuwe site van RKBS Maria!