Opbrengstgericht werken

Onze kinderen worden uitgedaagd hun grenzen te verleggen. Wij bieden hen een omgeving waarin zij goede prestaties willen en kunnen behalen binnen hun eigen mogelijkheden. Wij werken dan ook bewust en systematisch aan het optimaliseren van hun ontwikkeling.

Dit leidt vanzelfsprekend tot hogere opbrengsten. Dat doen wij door de kinderen te inspireren en uit te dagen tot het leren van nieuwe dingen en het verder ontwikkelen op cognitief en sociaal emotioneel gebied. Optimistisch denken is daarin een sleutelwoord. We stellen hoge verwachtingen en dat leidt tot hogere resultaten. Onze kinderen leren dat leren zinvol is. Zij leren vooruit te kijken en worden zo ook zelf eigenaar van het doel.

opbrengstgericht werken

Onze leerkrachten staan met een actieve houding voor de groep en geven instructie op verschillende niveaus. Onze kinderen zijn daardoor meer betrokken, actiever en gemotiveerder. Zij worden gestimuleerd om in samenwerking met elkaar mooie doelen te behalen. Het behalen van doelen wordt gevierd door het geven van complimenten, het zichtbaar maken van de opbrengsten in de klas.

U, als ouder, wordt op verschillende momenten gedurende het schooljaar uitgenodigd zodat we individuele opbrengsten met u kunnen delen.

Laatste nieuws

Jeelo

Hier vindt u wat achtergrondinformatie over het eerste thema binnen JEELO (Je Eigen Elektronische Leeromgeving) ...
[lees verder]

Schooljaar 2020-2021

We wensen iedereen, ondanks alle maatregelen, fijne feestdagen en bovenal een gezonde start van 2021 Lees verder bij:   Ouders - maatregelen i.v.m ...
[lees verder]