Ziek… en wat dan

Wanneer uw kind ziek is of om een andere onvoorziene reden de school niet kan bezoeken, wordt u vriendelijk verzocht dit ’s ochtends tussen 8.00 uur en 8.20 uur telefonisch te melden op ons telefoonummer 0168-326693.

Ook vinden wij het fijn dat u de reden van afwezigheid meldt.  Twijfelt u of uw kind naar school mag komen overlegt u dan gerust met ons. U kunt ook kijken op de website thuisarts.nl of u raadpleegt de huisarts.

ziek

Wanneer uw kind tijdens schooltijd niet in de klas verschijnt zonder dat ons een reden bekend is, nemen wij voor 9.00 uur contact met u op, om te vernemen of alles in orde is. Hiervoor gebruiken we de (nood-)telefoonnummers die u ons bij inschrijving heeft opgegeven (eerst bellen wij de ouder(s), bij geen gehoor het noodnummer).

Wanneer uw kind op school ziek wordt of iets overkomt, gebruiken we diezelfde nummers om u te informeren.
 

Laatste nieuws

Welkom - schooljaar 2020-2021

We gaan weer naar school! We hopen dat iedereen van een fijne vakantie heeft genoten en gezond weer is gestart. Een nieuw begin is altijd even spanne ...
[lees verder]

Onderzoek naar andere schooltijden

Kijk voor ons plan (zoals vermeld in Nieuwsbrief 10, d.d. 26 juni 2020) bij  Handig om te weten - Les-, pauze- en gymtijden